Bělení zubů by mělo být jemné

Všichni chceme mít zářivě bílé zuby. Ale chceme také zdravá ústa, že? Proto volte jemnost.

Proč jemné?

Protože většina produktů pro domácí bělení obsahuje agresivní bělící prostředky a další potenciálně škodlivé přísady, které sice mohou vybělit zuby, mohou ale také poškodit sklovinu, dráždit dásně a ovlivnit celkové zdraví vaší ústní dutiny. Bělení zubů však nemusí být agresivní. Vlastně by ani nemělo být.

Seznamte se s BE YOU

Speciálně vyvinutá bělící zubní pasta navržená tak, aby obnovovala přirozenou bělost vašich zubů a podporovala zdravé prostředí v ústech – co nejšetrnějším způsobem.

Přírodní enzymy jemně navrací vašim zubům jejich přirozený bílý jas.

Bylinky a přírodní přísady prospívají celým ústům. Zároveň je i ochraňují.

Svěží, lahodné příchutě a mentolové perličky vytvářejí dlouhotrvající svěží dech.

Jak funguje jemné bělení?

Jemné enzymy

Za jemným bělicím efektem BE YOU stojí tři složky:

Glukózová oxidáza je přírodní enzym – včely ho používají k ochraně svého medu před mikroby. Reaguje s cukrem v ústech a vytváří peroxid vodíku, který bojuje proti nežádoucímu zabarvení zubů a skvrnám na zubech.

Hydroxyapatit je přírodní minerál, který tvoří 95 % naší zubní skloviny. Jako přidaná přísada remineralizuje zuby a vyhlazuje sklovinu, takže zuby vypadají leskleji. Také zabraňuje usazování nových skvrn.

Optický modrý filtr je pigment, který odráží modré světlo, takže zuby vypadají bělejší. Jedná se o optický rozjasňovač, který podporuje bělící efekt fyzikálním způsobem.

Jemné postupné zlepšování

BE YOU rozzáří zuby již od prvního čištění a jejich stav se pak stále zlepšuje. Dlouhodobé používání znamená prodloužené kumulativní výsledky, zuby jsou stále zdravější, čistší a odolnější vůči novému zabarvení.

Tato zubní pasta jemně navrátí vašim zubům jejich přirozenou zářivou barvu, ale ne více – „hollywoodského úsměvu“ lze dosáhnout pouze pomocí agresivnějších bělících produktů. Naším cílem je obnovení původního jasu zubů, bílé barvy, tím nejšetrnějším, nejpřirozenějším a nejzdravějším způsobem.

Jemné částice

Jiné bělící produkty jsou často příliš abrazivní, což v podstatě znamená, že obsahují hrubší částice, které narušují zubní sklovinu. Zuby pak mohou sice vypadat bělejší, ale také mohou být oslabené.

Míra abrazivity zubní pasty je vyjadřována pomocí hodnoty RDA (Relative Dentin Abrasivity). Aby byla pasta bezpečná, musí být hodnota RDA nízká. Za nízké RDA je považována hodnota pod 70; BE YOU má RDA pouhých 50, což znamená, že tuto pastu můžete bez obav používat dlouhodobě, každý den.

Jemné přísady

Postarali jsme se o to, aby byla tato zubní pasta plná přírodních a bylinkových přísad, které vyživují a chrání celá ústa. Obsahuje výtažky z echinacey, ďáblova drápu, pupečníku asijského, hořkého pomeranče a xylitolu.

A nepoužili jsme žádné škodlivé chemikálie. Žádné SLS, triclosan, plastové mikročástice ani jiné potenciálně škodlivé nebo agresivní složky, které by mohly vést k podráždění úst, tvorbě aft a dalším problémům.

Jemná chuť

Každá z šesti zubních past BE YOU má jedinečnou a lahodnou chuť. Zažijete dlouhotrvající šťavnatou svěžest, ne pocit, že příchuť zubní pasty zničí chuť všeho, co po vyčištění zubů sníte nebo vypijete.